was successfully added to your cart.

Andreas Nilsson

Melinda Ingvarsson
Första behandlingen hos Melinda på Treat and Teach var en chansning från min sida. Jag ville ha tuff massage, triggerpunktsbehandling och stretching -något jag bett om hos många massörer genom åren men som få, trots försäkran, kunnat leverera.
Jag tränar hård kroppsbyggning och känner mig kunna leva upp till begreppet “elitmotionär”, med en tävling i bagaget och en eller flera framför mig. Jag behöver behandlingar som hjälper mig att hålla gamla skador och obalanser i schack och som optimerar mina förutsättningar att kunna fortsätta träna hårt.
Att be någon som driver “skönhetssalong” om en tuff idrottsmassage är väl med andra ord en chansning….
Kunde Melinda leverera?
Jag har gått hos henne i ett par år nu och köper regelbundet tiogångerskort -blir behandlad nästan varje vecka och kan gå på hårt med min träning! Det är väl svar nog, tänker jag, om det kommer från någon med över tjugo års träningserfarenhet, som själv har bra kroppskännedom och som genom åren gått till ett otal olika massörer, naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster m.fl.
2.2

Andreas Nilsson, 3:e plats Alströmerpokalen 2011

Treat and Teach ingår helt enkelt i den fyrklöver som utgör min tävlingssatsning: träning, kost, vila, Melinda!

Melinda Ingvarsson

Author Melinda Ingvarsson

Utbildade sig till hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg 2005, har sedan dess inte tvekat en sekund på att det är hudterapi som hon vill jobba med. Efter några började även Melinda på Elisabethskolan, som lärare. 2012 utbildade hon sig till kostrådgivare. Melinda älskar att se resultat, det är hennes drivkraft och envishet som hjälper kunden att nå dem!

More posts by Melinda Ingvarsson

Leave a Reply