Behandlingar

Hos mig kan du göra olika behandlingar men framför allt för ansiktet och för att du ska uppnå optimala hudhälsa.
Du kan välja allt mellan en kort effektiv10 minuters behandling eller en total upplevelse på 90 min. Efter behandlingen går vi även igenom hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma.


Boka en behandling

Behandlingar

Hos mig kan du göra olika behandlingar men framför allt för ansiktet och för att du ska uppnå optimala hudhälsa.
Du kan välja allt mellan en kort effektiv10 minuters behandling eller en total upplevelse på 90 min. Efter behandlingen går vi även igenom hur du på bästa sätt tar hand om din hud hemma.


Boka en behandling

 • Introduktionserbjudande
Upp till 20% på PRX-T33-behandlingar för ansikte – den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar!


Till erbjudandet

Ansiktsbehandling

Jag anpassar alltid behandlingen efter din huds individuella behov. Det kan vara allt ifrån att behandla en känslig, torr hud till att få en avslappnande eller uppstramande ansiktsmassage eller portömning. Plockning av bryn ingår alltid. De produktmärken du kan välja mellan är Esse skincare eller Nu Skin. Vet du inte vilket märke du vill ha så väljer vi det när du kommer på behandling, det viktigaste är att du bokar den behandlingstiden du vill ha. 

Du kan läsa mer om dom olika behandlingarna på min Bokadirekt- sida

 • 30 min
  795 kr
 • 60 min
  1245 kr
 • 90 min
  1695 kr

Express ansiktsbehandling 10 min

På 10 minuter får du en snabb och professionell hudvårdsbehandling med fokus på vad just din hud behöver. Perfekt för dig som har ont om tid men ändå vill ha en effektiv behandling.

Du får också råd och tips om hur du kan sköta din hud för att uppnå optimala resultat. 

Vill du enbart ha hjälp med produktrekommendation så är det denna behandling du ska välja, då gör vi endast hudanalys och genomgång av hudvårdsrutin.

 • 10 min
  345 kr

Individuell ansiktsmassage

Ger huden näring, lyster och arbetar på spänsten i huden. Släpper på spänningar i käke och nacke. Massagen anpassas efter vad du som kund vill ha. Du kanske vill ha en uppstramande massage eller en dränerande massage som dämpar svullnad? Jag använder mig även av bl.a svala stenar och facial rollers. Boka denna behandling om du är osäker på vilken ansiktsmassage du ska välja.

Event

Vi erbjuder event inom, hudvård, well-aging- hur du åldras på bästa sätt utan fillers eller kirurgi, facefitness, faceyoga.  Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er. Minimum 4 personer

 • Pris efter förfrågan

PRX-T33 TCA PEEL

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor? Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar? Då har vi lösningen för dig! PRXT33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar.

Det unika att den inte orsakar ”frosting”, och kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet, så den kan även göras under sommaren. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning. PRXT33 är en ”snällare” behandling än traditionell TCA peeling och anledningen till det är den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojicsyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

PRX används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera:Rynkor och linjer, Pigmenteringar/ solfläckar,Torr hud, Förlorad elasticitet, Melasma, Åldrad hud, Ärrbildningar, Bristningar.

Hör av dig för en kostnadsfri konsultation så berättar jag mer! maila pernilla@treatandteach.se

För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-6 ggr med ca en veckas mellanrum.
Pris kur 3 ggr 4995:-
Pris kur 6 ggr 8995:-

PRXT33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

 • PRX-T33 ansikte – 30 min
  1995 kr
 • PRX-T33 ansikte och hals – 45 min
  2995 kr
 • PRX-T33 hals och dekolltage – 30 min
  1995 kr
 • PRX-T33 händer – 30 min
  1995 kr
 • PRX-T33 rygg – 30 min
  2995 kr

Intresserad av någon av våra behandlingar?

Vi erbjuder allt från ansiktsbehandling till massage, manikyr och vaxning. Välkommen att boka en tid!


Boka en tid