Om oss

Treat står för vår passion att ta hand om ditt välmående och Teach för vår ambition att lära dig mer om hur du tar hand om din in- och utsida.

Om oss

Treat står för vår passion att ta hand om ditt välmående och Teach för vår ambition att lära dig mer om hur du tar hand om din in- och utsida.

För oss är skönhet inte nödvändigtvis den där tjejen du ser på omslaget av söndagstidningen, perfekt BMI eller en perfekt ljusrosa hud.

Vår filosofi

Vi sysslar med skönhet som var och en av oss kan, och förtjänar, att känna. Den där känslan när du pallar dig iväg till jobbet en vardagsmorgon och känner att “vad jag är bra”. När du känner dig bra för att du är du. Vi har lite tricks på vägen där. Man säger ju att skönhet kommer inifrån. Visst. Det är psykologi, hälsokost, självkänsla, proteiner, kärlek och allt det där. Men vi tror att det funkar åt båda hållen. Inifrån och ut och utifrån och in alltså. Vi pratar gärna om helheten.

Många småsaker i vardagen påverkar den där helheten. Det kan vara att vi inte äter riktigt som vi ska, en olustig känsla inför hösten, att årstiderna ändras eller stressiga veckor. Hej, vi är inte psykologer (du får gärna snacka med oss om vad du än vill) men vi har en bred erfarenhet av hur saker påverkar både det inre och det yttre. Så genom att både behandla och öka kunskapen kan vi tillsammans nå fantastiska resultat. Med helheten alltså, det är den vi snackar om.

Pernilla Lundblad

Pernilla har varit i branschen sedan hon utbildade sig till hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg 1997. Efter att ha varit anställd och drivit eget förstod hon snabbt att det här var rätt yrke för henne. Hon har efter detta även varit platschef på Elisabethskolan i Göteborg.Det är Pernillas vetgirighet och mål; att alltid bli lite bättre som har gjort henne så kunnig inom yrket.

Utsidan av salongen i Göteborg

Hälsoinspiratör

För att öka kunskapen och dyka djupare i vad hälsa egentligen är, hur vi kan påverka den och vi kan dela ut verktyg till er för att hitta den, så utbildade Pernilla sig till hälsoinspiratörer via Paulúns Näringscenter 2013.

Gesällbrev

I april 2015 tog Pernilla Gesällbrev . Via Sveriges Hantverksråd och SHR, Sveriges hudterapeuters riksorganisation, kan man erlägga teoretisk och praktisk examen för att visa att man besitter en bred och god kunskap inom yrket. För oss är det viktigt att visa er att ni kan vara trygga här på Treat and Teach!