Anna Rahm

För ungerfär 3 år sedan kände jag att min hud var ett hopplöst fall. Jag hade jättemycket problem med acne och jag tyckte att jag hade testat allt. Jag hade under flera års tid haft problemhud och köpt både billigare hudvård men också riktigt dyra produkter, en del funkade okej ett tag men min hud blev sakta men säkert sämre. Jag läste mycket på nätet, lyssnade på vad vänner använde och pratade med butikspersonal, trots det hittade jag aldrig något som fungerade “på riktigt”. Hösten 2014 kom det till en punkt då jag kände att jag bara ville skala av mig min hud och börja om från början, tyvärr är ju inte det en möjlighet så min lösning blev att boka en tid på hos en hudterapeut och valet föll på Treat and Teach.

Vid min första behandling kunde Melinda konstatera att jag, utöver problemen med acne, var otroligt känslig i huden, troligtvis på grund av att jag använt så mycket olika produkter som kanske egentligen inte var anpassade efter vad min hud behövde. Efter den behandlingen har jag nu alltså gått hos Melinda (och Pernilla ett par gånger) regelbundet och jobbar med framförallt min acne men också min känslighet. Nu blir min hud istället sakta men säkert bättre. Idag skulle jag till och med säga att jag tycker om min hud, vilket jag absolut inte gjorde för tre år sedan.

Under vägen har jag tagit en del bilder på min hud, dessa bilder har bara varit för min egen skull och tanken var aldrig att någon annan skulle se dem. För att visa hur duktig Melinda är och vilka fina resultat man kan få så kommer jag ändå dela dem med er. Första bilden är från hösten 2014 då jag bokade min första tid, och den andra bilden är hur min hud ser ut idag. Man kan fortfarande se spår av min acne, och jag får finnar emellanåt även idag, men skillnaden är enorm!Huden 2014-2017


 

Att det blev just Melinda som blev min hudterapeut var från början mest en slump. Redbergsplatsen ligger långt från min bostad men idag skulle jag inte kunna tänka mig att byta till någon annan hudterapeut, så den omväg jag tar är värt det till hundra procent. Det som tilltalar mig hos Treat and Teach är den proffsighet som både Melinda och Pernilla utstrålar, man märker snabbt att de verkligen brinner för det de gör. De har också förmågan att se helheten, alla pusselbitar i livet spelar roll för hur vi mår och hur huden mår. Att veta att de hela tiden håller sig uppdaterade och har en vilja att bli bättre känns också tryggt. Jag vet att jag alltid kommer att få ut det allra bästa av mina behandlingar. Salongen är dessutom en mysig liten oas där man verkligen kan koppla av, vilket såklart är ett stort plus som gör att jag alltid längtar till nästa behandling.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *