Inte ett öga torrt!

Ja, så vackert är det när vi ständigt berikas med nya produkter! Ni har väl inte missat att vi har ytterligare en nyhet påväg in?

 

I augusti får ni möta Nightly Lip Treatment. Nu när Stress Positive Eye Lift gör jobbet Nightly lip treatmentkring ögonen så kommer denna skönhet att ta hand om läpparna. Gentianablomma, sheasmör och sesamfröextrakt kommer hjälpa till att återfukta, förbättra elasticitet och reducera fina linjer. Precis vad som behövs efter sommarens bravader 😉 Mer info kommer närmare lanseringen.

 

Fram tills dess tänkte vi presentera vilka produkter vi har för just området kring ögon och läppar. Dessa områden är tunnare och kräver därför lite extra vård och kärlek. Om du är mån om att förhindra ett förtidigt åldrande i huden så är det just detta du ska lägga lite extra krut på (förutom att ALLTID applicera din mjukgörare ned på halsen 😉 )

Det är en hel rad olika produkter och dessutom får du några enkla knep om hur ni kan pimpa produkterna lite!

 

ET_SEMR_WB-74x200

Har ni testat Soothing Eye Make-Up Remover? En mycket skonsam gel som avlägsnar ögon make-up, passar perfekt om man har lite känsligare ögon. Den känns lite svalkande på huden och är mycket skön att använda!

 

UltraSmoothing-Eye-Serum-High-Res-Image-67x200

Ultrasmoothing Eye Serum

En lugnande och utslätande gel som man applicerar innan sin ögonkräm. Den ger massor med fukt och är svullnadsdämpande – en ögonprodukt som alla bör testa, en klar favorit!

 

 

TTotal-Eye-Care-88x200otal Eye Care, SPF 15

Denna ögonkräm har ett fysikaliskt solskydd med SPF 15, lätt färgad kräm som ger bra med lyster och fukt. Innehåller växtextrakt som motverkar påsighet. Ett måste nu på sommaren för att minska uppkomsten med linjer och pigmenteringar.

 

 

Intensive-Eye-Repair-92x200

Intensive Eye Repair

För dig som är lite torrare och känslig kring ögonen. En närande och lugnande kräm som reducerar fina linjer och reparerar hudbarriären.

 

MultiVitamin-Power-Firm1-88x200MultiVitamin Power Firm

En produkt som arbetar på åldrandet i huden. Den verkar reparerande på solskador och innehåller algextrakt som förbättrar spänst och elasticitet – perfekt för dig som vill arbeta på åldrandet kring ögonområdet.

 

AS-AGE-REV-EYE-COMPLEX-.5-OZ-28396-FNL_1-121x200

Age Reversal Eye Complex

En supermix av retinol och aktiva peptider hjälper till att backa hudåldrandet. Vill du ha en produkt som märkbart reducerar kråksparkar så är det denna produkt du ska satsa på. Den arbetar på pigmentförändringar och påsar under ögonen

Används endast på natten! Då den är stark är det viktigt att du kontaktar oss och får hjälp med hur den ska fasas in, för att inte provocera huden.

 

Hero-Shot-Stress-Positive-Eye-Lift-150x200

Stress Positive Eye Lift

Fusion mellan mask och ögonkräm. Utslätande och svullnadsdämpande, fuktgivande och dämpar känslighet. Produkten appliceras med en metallapplikator och ger en liftingkänsla, ger massor med lyster! Massera in produkten i 3-5 minuter kring ögonområdet. Du kan använda den vid behov för ett boost, eller dagligen om du känner att du behöver motverka tecken av stress i huden.

 

RenewRenewal-Lip-Complex1-70x200al Lip Complex

Denna produkt är framtagen för området kring läpparna. Den ger fukt djupt ned i huden och är perfekt om du lätt blir torr och fnasig på läpparna. Mjukgörande produkt som motverkar fina linjer – en räddare i nöden!

 

 

PIMPA PRODUKTEN

Här nedan kan du se vilka produkter du kan använda dig av för att få lite extra effekt kring ögon och läppar.

MAP-15-Regenerator1-77x200

MAP 15 Regenrator

Detta pulver är rikt på vitamin C, som arbetar på hudens spänst och lyster. Fina linjer reduceras och rynkorna blir mindre framträdande. Detta pulver går utmärkt att mixa ned i din dagkräm, ögon-, eller läpprodukt!

 

ExtraExtra-Firming-Booster-97x200 Firming Booster

En booster som med fördel kan användas i hela ansiktet, innan du applicerar din dagkräm, men även kring ögon och läppar. Denna booster har en uppstramande effekt och arbetar på att reducera fina linjer!

 

 

Så botanisera nu i dessa produkter – och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *