En hudterapeut för hudterapeuten

Precis som en PT behöver en PT, en psykolog behöver en psykolog så behöver även hudterapeuten en hudterapeut, någon som kan se och analysera ens situation ur ett annat perspektiv.

Jag har senaste tiden känt att min hud är helt i obalans, det spelar ingen roll hur många olika produkter jag har hemma – jag får ingen ordning på det. Så jag tog tag i det och bokade en ansiktsbehandling hos min kollega Pernilla på vår nya salong på Nordic Wellness Exclusive.

Pernilla gav mig en ordentlig hudanalys, en face mapping där hon berättade precis vad hon såg – under lupp! Då hon kan se så mycket mer än vad jag ser hemma i badrummet så kunde hon upplysa mig om saker som jag inte reflekterat över. Hon gav mig också konkreta lösningar på vad hon kunde göra för mig under behandlingen och vad jag skulle arbeta med hemma. Det blev en bra behandling med en perfekt kombination mellan hennes och mina prioriteringar.

Så jag gick där ifrån som på moln efter en fantastisk ansiktsmassage, men framförallt gick jag där ifrån med ett skräddarsytt schema på hur jag kan använda mina produkter på bästa sätt! Det är ju med hudvården som det är med kost och träning, det man arbetar på lite varje dag är det som i slutet ger bra och hållbara resultat. Medan jag fokuserade på enstaka akneutslag och hud som saknar lyster, prioriterade Pernilla min känslighet och att stärka upp huden – smart 🙂

Det spelar ingen roll hur många produkter man har hemma, om man inte använder dem på rätt sätt. Har du också en massa bra produkter hemma, men vet inte hur du sak använda dem? Hör av dig, vi hjälper dig mer än gärna.

Här ser ni mina produkter just nu:
Mel produkter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *