FMON EVENT

Nu är det dags att ”facemappa” Sverige!

Vi är med i Dermalogicas kampanj Face Map Our Nation, FMON. Vi kommer, fram till 31 oktober att erbjuda kostnadsfria Face Mappings på båda våra salonger. Anledningen är enkel – vi tycker att alla förtjänar att få verktygen till en optimal hudhälsa.

Face Mapping är Dermalogicas unika hudanalys. Vi delar in huden i 14 olika zoner, kollar noga zon för zon vad som kan göras för att förbättra din hudhälsa. Detta går snabbt och enkelt, och det bästa av allt är att du inte behöver förbereda dig på något sätt.

En gång facemappad, alltid facemappad?

Nej! Huden är ett organ och förändras ständigt. När du påbörjar din hudvårdsrutin vill vi ju att huden ska förändras, till det bättre. När delar av målet är nått så ska såklart rutinen uppdateras. Så för att alltid få bästa resultat och inte lägga pengar på det näst bästa, så fråga oss innan du köper nya produkter. Efter en Face Mapping kanske vi ser att det är dags att ändra något i rutinen. Det är därför alla våra ansiktsbehandlingar inleds med en Face Mapping.

EVENT

Torsdagen den 29:e september har vi ett Face Mapping event på Nordic Wellness Exclusive. Vi finns på plats i deras reception mellan 17:00-19:00 och utför kostnadsfri Face Mapping. Ta med en vän och kom dit. Vill ni vara säkra på att få er tid, så maila oss på info@treatandteach.se – vi har några tider kvar.

…vi kommer ha bra erbjudanden på produker och behandlingar, så det är värt att komma förbi om ni har tid…. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *