IonActive power treatment

Nu är den äntligen här!

Faktum är att just nu håller Pernilla på att packa upp produkterna i behandlingsrummen. Vi har tagit in IonActive power treatment! Som ni redan ha sett på instagram och facebook (där vi lagt upp ett bra erbjudande hela september ut) så börjar vi med ett helt nytt behandlingskoncept.

IonActive tillhör Dermalogicas ”Expert – professional strenght” så här kan ni räkna med resultat. Vi kommer med denna behandling att påskynda och förbättra hudens naturliga funktioner – som vanligt så skräddarsyr vi behandlingen efter dina behov. Det kan vara allt från synliga ålderstecken, pigmentförändringar, fuktfattig hud eller en hud som har inflammationer, så som akneutslag.

När vi kommit överens om vilket koncentrat som passar dig bäst kommer vi att arbeta med en kylande eller värmande effekt på huden. Penetrationen av koncentraten förbättras ytterligare med peeling, en ny massageteknik eller apparatur som vi just tagit in på salongen.

Behandlingen gör sig bäst i kur, 3-6 ggr totalt. Det ska gå ca 1-2 veckor mellan behandlingarna. Behandlingen tar inte mer än 45 min per gång. Snabbt och effektivt 🙂

Det bästa av allt; den går att kombinera med vår BioSurface Peel. Som vanligt är det tydliga riktlinjer kring hur huden ska tas om hand om före, under och efter behandlingarna. Detta hjälper vi dig såklart med.

Missa nu inte det erbjudande vi har hela september månad. Boka din behandling för 895 kr (ord.pris 1 095kr) Eller varför inte slå på stort och boka en hel kur!? Gör din första bokning här på hemsidan, boka 60 min ansiktsbehandling och ange ”IA” i bokningen, så hjälper vi dig att lägga upp en kur vid första tillfället.

Jag har själv hunnit med två behandlingar och är redan positivt överraskad. På bilden får jag behandlingen ihop med apparaturen, bt-micro.

Ring eller maila oss om ni har frågor!

info@treatandteach.se

031-388 00 55

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *