Ny produkt!

Vi sa ju att det skulle bli en händelserik höst. Vi har tagit in apparatur till salongen, de nya IonActive-behandlingarna har gjort succé, och FMON-eventet på Nordic Wellness Exclusive var fullspäckat. Redbergsplatsen kommer också få sitt event snart, håll ögonen öppna i veckan för mer info om det ??

Imorgon, måndag, lanseras en ny produkt från Dermalogica ?? Gör er redo för Phyto Replenish Oil, en fjäderlätt ansiktsolja som stärker, återfuktar och ger huden daggfräsch lyster.

Jag och Pernilla har redan hunnit testa den lite och vi älskar den! Den är perfekt nu när kylan har kommit och huden blir lite torrare. Jag upplever inte oljan så ”tung”, den går snabbt och lätt in i huden, ger massor med fukt och lyster. Du använder den efter ansiktsvatten, innan kräm. Precis som ett serum.

Jag kommer ersätta mitt fuktgivande serum med detta, eftersom jag känner att huden redan nu börjar bli torrare så är det skönt med ett något rikare serum under vintern.

För lyxigaste resultat så visar vi dig en massage, hur du kan applicera din Phyto Replenish Oil ?? Flaskan rymmer 30 ml och kostar 795 kr
Vill du vara säker på att få en från den första leveransen som bör vara hos oss på onsdag, så maila oss direkt för att paxa din Phyto Replenish Oil.
info@treatandteach.se

Nu längtar vi lite extra mycket tills nästa leverans!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *