treat and teach

När jag och Pernilla startade treat and teach var namnet något vi hade klurat på länge. Tanken bakom vårt namn är också tanken med vårat sätt att arbeta. 

Treat står för de behandlingar vi gör, vi arbetar med hudvård och hälsa och för oss är helheten viktig. Visst, vi kan göra en ansiktsbehandling som är avslappnande, underlättar vid vissa hudbesvär m.m. Men om du som kund inte fortsätter att behandla hemma så når du inte alls de resultat som du skulle kunna. Därför har vi noga valt ut vilka produkter vi vill arbeta med. Det är produkter som vi tycker är dem bästa, både för oss på salong men även för dig hemma. Du kan läsa mer om vilka produkter vi arbetar med här.

Utöver de behandlingar vi utför på salongen har vi gärna event. Det kan du boka för dig och några vänner eller arbetskompisarna. Ni bestämmer vad ni önskar göra under eventet så ser vi till att ni får en härlig kväll. Ni kan komma till oss för att lära er mer om hudvård, lära er lägga en make eller få en föreläsning om hälsa eller kost.

Teach står för att vi vill lära er allt vi kan! Visst grundar det sig i våra tidigare yrken som lärare inom hudvård, men framförallt vi vill arbeta med våra kunder i ett team. Ni vet hur det är, ensam kan man gör lite, tillsammans kan vi göra mycket! Om vi då informerar er kunder om varför man ska göra si eller så, så kan vi sträva mot samma mål. Alltså är kombinationen mellan behandlingar hos oss och din kunskap om hur du ska ta hand om din hud hemma mycket viktig.

Förutom att utbilda er kunder under varje behandling vänder vi oss även till större grupper eller företag, då vi kan hålla föreläsningar om hud, kost och hälsa.  För tillfället håller vi flest föreläsningar på Hudterapeututbildningen på Yrkeshögskolan i Landskrona, där vi har delar av utbildningen.

Så är du sugen på att lära dig mer om din hud eller dem produkter du använder? Eller är ni ett gäng som vill ha inspiration inom kost och hälsa inför det nya året? Hör av er till oss!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *