Daily Resurfacer

 

 

 

 

 

Så var sommaren över och det är dags att arbeta med lite mer intensiv hudvård för min del.

Jag har ojämn struktur på mina kinder och solen har berikat min hud med en del mörka fläckar och fina linjer. Jag kommer snart att få starkare peeling mot detta, vår BioSurface Peel, men som en uppstart har jag gjort en hemmakur. Dermalogicas syrabaserade Daily Resurfacer kan användas varje dag (kan varier från person till person – gör en face mapping innan!) och appliceras enkelt med en liten tuss på natten, under din vanliga hudvårdsrutin. Den behöver inte tvättas av – vilket jag som är lite lat älskar.

Visst, jag visste att denna peeling är grymt bra, men inte trodde jag att en så enkel rutin skulle kunna hjälpa till med så mycket. Jag har ett ganska djupt ärr på min högra kind (se bilderna), som är mycket ljusare än resten av huden. Detta har blivit mindre framträdande och mina pigmenteringar syns inte alls lika mycket. För att arbeta målinriktat på pigmenteringarna har jag använt PowerBright-serien från Dermalogica. Serum dag och natt, samt dagkräm och nattkräm. Det kittet har ingått i min vanliga rutin länge, så det enda jag har ändrat under dessa dagar är att lägga till Daily Resurfacer.

Bilderna är tagna hemma i badrummet, så självklart är det svårt med exakta vinklar och ljus, men jag tror att ni kan se skillnaderna ändå. Efter 10 dagar (första bilden) så kan ni se att jag har fått en liten utrensning. Kinder och haka bekläddes med små finnar, men dem läkte snabbt ut och närmare dag 20 (andra bilden) så hade strukturen förbättrats men jag blev ganska torr på ytan. Lätt fixat med att sova med MultiVitamin Power Recovery Masque 2-3 ggr per vecka. Huden känns mycket bättre och jag är grymt taggad för att se vad Bio Surface Peel kan göra åt det som finns kvar att jobba på.

Kom in till oss för att se om Daily resurfacer passar dig, och hur bästa upplägget för dig ser ut!

Såhär såg min rutin i övrigt ut:

Precleanse, Ultra Calming Cleanser, Ultra Calming Mist, C-12 pure bright serum, ultrasmoothing eye serum, Total Eye Care SPF 15 (morgon), Pure Light SPF 50 (morgon), Age Reversal Eye Complex (natt), Pure Night (natt), MultiVitamin Power Recovery Masque.

 

panna Daily Res Kind Daily Res 2 Kind Daily Res

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *