FaceFit – ny behandling ute NU!

Det är mycket ”hälsohets” nu för tiden. Det är CrossFit och Get Fit och Stay Fit, Work hard – Play Hard. Vi gillar ju det där, jag och Pernilla. Inte hetsen, men själva hälsodelen. Vi kämpar på – ni vet #levasommanlär 🙂 ??

Så, när vi inte trodde att vi kunde ”get more fit” så hände det: FaceFit!
Wow, vilken grej! Snabbt, enkelt och resultatinriktat. Vi är nu stolta att kunna erbjuda er en helt ny typ av behandling. Den tar bara ca 10 min och ni behöver inte lägga tid på att bli nedbäddade eller lyfta på huvudet i tid och otid för att vi ska rätta till pannbandet vi satt på er 😉

Såhär, ni bokar in en FaceFit. Kommer till oss, slår er ned i vår shop och då fokuserar vi till 100% på vad just du behöver idag. Vi gör en snabb och effektiv behandling på dig och ger dig såklart råd om hur du ska göra hemma. Vi kan skräddarsy behandlingarna med våra professionella produkter, våra ess i rockärmen, det där ni inte har tillgång till hemma!
Anledningar till att göra en FaceFit:
– Vem vill inte vara FaceFit? ?
– Nu använder jag den här peelingen, men kanske vill byta – till vilken, kan jag testa den?
– Jag är väldigt fuktfattig i huden, kan ni hjälpa mig?
– Jag fattar inte varför jag känner mig så fet och blank i huden under dagen, vad ska jag göra?
– Eeeh, hur ska jag använda den här peelingen? Ska jag ta den, eller den produkten först?
– Jag lägger aldrig tid på att lägga mask hemma, kan inte du bara göra det åt mig?
– Jag brukar aldrig få finnar här, kan vi göra något åt det?
….. Ja, detta är bara några exempel, men jag tror att ni förstår.

Så, behöver du lite nya tips och uppdateringar eller vill du bara få en snabb och effektiv behandling och bli FaceFit?  In och boka här! Kom nu ihåg att det ena inte utesluter det andra -så, först CrossFit sedan FaceFit!

IMG_0161
Välkomna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *