Stress positive eye lift

Det handlar mycket om balans i livet nu. Ni har säkert hört att det är alla de fantastiska processer som startar i vår kropp vid stress som gör oss starkare och mer alerta, och att det är först när stressen blir långvarig som den blir negativ för vår kropp. Så för er som känner att stressen sitter i lite längre än en kvart – så kommer Dermalogica till hudens undsättning -> Stress Positive Eye Lift!

Vi har ännu inte haft möjlighet att känna och klämma på den, men det är en intensivbehandling som bland annat verkar svullnadsdämpande och fuktgivande, ganska bra va? Se till att göra allt vad du kan för att ge huden lite återhämtning så du har möjlighet att behålla din hudhälsa även vid stressade perioder. stress neon blogg

Produkten är som en hybrid mellan ögonkräm och mask. Man kan antingen applicera den dagligen och låta den ligga kvar på huden för en intensivbehandling eller använda den som en boost då och då. Utöver att arbeta svullnadsdämpande och fuktgivande så arbetar Stress Positive Eye Lift rodnadsdämpande och utslätande. Den kommer också att stärka hudens barriärfunktion och arbeta på att dämpa mörka ringar under ögonen -tror ni att den kan fixa matlådor också ? 😉 Pollenallergi eller inte, vem behöver inte en produkt som denna?

Det finns ett mervärde med produkten, den har en kylande metallapplikator som ökar effekten av att vara svullnadsdämpande. När du investerar i denna produkt så kommer vi också att visa dig en appliceringsteknik, som en massage som har en lyftande effekt!

24 april är det lansering av produkten- vi ser till att vara först med vår order! Vill du också vara först? Säg till oss så paxar vi en produkt och hör av oss så snart leveransen har kommit.

Produkten är på 25 ml (typ lika stor som dermalogicas primer-tuber) och kostar 735 kr

Stay Positive <3

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *