#härärvårplan

#härärvårplan -Treat and Teach 2.0

 

Så var det dags att avslöja vår plan! Som ni har sett på instagram/ Facebook så har vi grejer på gång. Utöver att vi har blivit utsedda till kvalitetsgranskare och tagit in den nya behandlingen FaceFit så kommer vi att lägga alla våra ägg i en och samma korg. Vi kommer båda att vara på plats på Redbergsplatsen!

Det är snart 2, 5 år sedan vi startade Treat and Teach på Nordic Wellness Exclusive och det har rullat på väldigt bra, det börjar närma sig 4 år (!?!) sedan vi startade Treat and Teach på Redbergsplatsen. Som många av er har märkt så börjar det bli väldigt svårt att hitta en tid på Redbergsplatsen – så för att öka tillgängligheten kommer vi nu att öppna upp ett till behandlingsrum på Redbergsplatsen, vilket medför att Treat and Teach Nordic Wellness Exclusive kommer att stänga. Givetvis är alla välkomna till Redbergsplatsen istället!

TILLGÄNGLIGHET – det är så vi har tänkt. Vi vill optimera vår service mot er kunder. Det finns redan nu nya bokningsbara tider på Redbergsplatsen fram till midsommar – boka här! Utöver fler tider för behandling vill vi också kunna erbjuda er mer tid för personlig rådgivning i shoppen. Behöver du uppdatera din hudvårdsrutin eller testa någon ny make-up? Hör av dig till oss så kan vi boka in ett kort möte där vi guidar dig i lugn och ro.

Alla presentkort och klippkort gäller självklart även på Redbergsplatsen!

Flytten kommer att gå ganska snart, pö om pö. Vi kommer ha vissa dagar under maj där vi gör behandlingar på Nordic Wellness Exclusive, från juni kommer vi båda att finnas på plats på Redbergsplatsen.  Onlinebokningen för salongen på Nordic Wellness Exclusive är stängd, så om du inte har möjlighet att ta dig till Redbergsplatsen, och behöver en tid på Nordic Wellness Exclusive under maj så kontakta oss via info@treatandteach.se eller 031-388 00 55

Vi vill tacka er alla för tiden på Nordic Wellness Exclusive, och med det välkomna er varmt till det nya behandlingsrummet på Redbergsplatsen

 

nytt rum blogg

Welcome to the home of skin health

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *