Nu börjar vi från grunden

Det är dags att gå igenom Jane Iredales foundations!janeiredale-bwb-lockup-coolgrey11-2405-hr-600x225

 

Ingen av er har väl missat att vi fullkomligt älskar denna hudvårdande make-up. Det finns många olika alternativ och vi tänkte reda ut hur de olika foundations vi har och hur de skiljer sig från varandra.

Ok, då kör vi…

AMAZING BASE

imc_amazingbase_soldier_satin_hr-600x464-1

En mineralfoundation, löspuder med SPF 20. Denna foundation är väldigt lätt, det känns knappt att du har den på dig. Den är lätt och ger en silkeslent resultat. Passar dig som inte vill täcka så mycket, ha lyster och är lite torrare i huden.

Applicera med: Powder Brush

Fixera med:  Hydration Spray för att få fram rätt nyans, fixering och ett jämnare resultat

 

 

 

PUREPRESSED BASE10700-1-refillable-compact_purepressed-base-range_hr-600x530

 

En mineralfoundation, pressat puder, SPF 20. Denna foundation ger ett mer täckande resultat och en mattare finish. Passar dig som snabbt och enkelt vill dölja ojämnheter och behålla lystern. Din ”foundationkaka” läggs ned i en dosa, så när det är dags för ny foundation igen kan du enkelt köpa en refill så slipper du belasta miljön med för mycket förpackning (Skönt med miljötänk).

Appliceras med: The Handi

Fixera med:  Hydration Spray för att få fram rätt nyans, fixering och ett jämnare resultat

 

 

liquid-minerals_amber_soldier_hr-405x1200

LIQUID MINERALS

 

En flytande mineralfoundation. En lätt, flytande foundation i en bas av Aloe Vera. Ger massor med fukt och lyster till huden. Passar dig som inte vill ha en för täckande foundation som är vårdande för huden.

Appliceras med: Blending Brush

 

 

 

 

imc_glowtime-soldier_intl_hr-527x1200

 

GLOW TIME

En Full Coverage Mineral BB-cream, SPF 25. Ger massor med lyster och fukt, beroende på mängd produkt så kan du få allt från en lätt make-up till en fullt täckande. Passar dig som snabbt vill kunna få en täckande foundation men inte ett matt yta.

TIPS! För dig som vill ha en maximalt täckande foundation: applicera Glow Time och avsluta med att stryka över lite PurePressed Base för att ge en matt yta. Om du blir glansig eller vill fylla på din make-up under dagen använder du din Pure Pressed Base.

Appliceras med: Blending Brush

 

 

VI HAR TAGIT IN EN NY FAVORIT!!!imc_dreamtint_new_deco_soldier_hr_intl-555x1200-1

Vi bekantade oss ganska nyligen med denna goding – och vi blev kära direkt. Jane Iredales Dream Tint är en färgad, lätt dagkräm. Vi testade nyansen Warm Bronze och vips så var den beställd till salongen. Den gör huden len och ger en fantastisk lyster. Hett tips är att lägga på lite över din Glow Time för att ge din hud det där lilla extra!

 

Självklart är ni välkomna till oss för att testa fram vilken typ av foundation och vilken nyans som passar dig bäst! Det gör vi snabbt och enkelt med Jane Iredales Ispeedmatch – perfekt foundation snabbt och enkelt!

Ni missade väl inte vår Freaky Friday på facebook ( Treat and Teach) och Instagram (treatandteach) ? 😉

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *