Treat and Teach <3 Nord Clinic

Välkommen till Nord Clinic. Vi är en privatklinik i Göteborg (Mölndal) inom injektionsbehandlingar, Botox, Restylane och Juvéderm m.m. Vi erbjuder hudföryngring, rynkborttagning, läppförstoring, reducering av celluliter och Carboxy behandlingar.

Vi är även specialister på hårborttagning, aknebehandlingar och svettborttagning. Alla injektioner utförs av legitimerad personal. Vi ger dig råd och omsorg före och efter en behandling och följer dig till önskat resultat.

Denna text möts du av om du går in på Nord Clinics hemsida. Vi har valt att inleda ett samarbete då de erbjuder behandlingar som vi inte gör. För er kunder som vill ha flera dela av kakan kan man säga 🙂

Jag träffade Marie Carlsson , klinikchef, första gången då jag gjorde entré på mitt första jobb som hudterapeut på Art Clinic. Marie är en otroligt duktig injektionsspecialist och när våra vägar möttes nu, flera år senare,var det ett självklart val att samarbeta. Kommer ni som kunder till oss med önskemål som vi inte kan bemöta helt själva, så har vi möjlighet att lotsa er vidare till goda händer. Vilka ingrepp eller behandlingar man än gör så får man inte glömma att huden är ett organ. Huden kommer ständigt att förnya sig och förändra sig, så en bra hudvård är grundläggande för att bibehålla sina resultat.

Gå gärna in på Nord Clinics hemsida, samt följ dem på facebook; Nord Clinic och; instagram @nordclinic.

Ni har väl inte glömt att följa oss? Facebook; treatandteach och instagram; @treatandteach

Vi erbjuder båda bra erbjudanden och tips – missa inte det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *